I sammenlikning med nummer 35 kommer nummer 36 dårlig ut, selv om det er flere greie historier her også og ingen veldig dårlige. Særlig spente var vi på den siste delen av «Ung til sinns», men det må være lov å si at første del var hakket hvassere.
Merkelapp-arkiv: Carl Barks
Donald Duck & Co nr. 22-2014
Et a(n)dekvat blad der høydepunktet er del to av «Beowulf» i Donald-drakt, flott tegnet av Marco Rota. Også en norsk historie som fungerer fint. Dessverre inneholder bladet også en del fyllstoff; to-tre historier i middelmådig-til-likegyldig-sjiktet.
Donald Duck & Co nr. 18-2014
I ukens blad finner vi historier om Melodi And Prix, en sjelden fugl, om Guffen som elsker gamle fly, Minni som vil unngå å bli sett mens hun tar skjønnhetsbehandling, og om B-gjengen som er i fare etter å ha stjålet et hellig sverd.
Donald Duck & Co nr. 17-2014
I ukens blad finner vi to historier der Dolly har en viktig rolle:
først som barnebokforfatter og deretter som alligatorpasser. Vi
finner også en tisiders Barks-klassiker, en fortsettelseshistorie med
B-gjengen, og noen småhistorier.
Donald Duck & Co nr. 13-2014 og 14-2014
Begge disse bladene inneholder et variert utvalg av gode historier. Skrue og Gråstein konkurrerer om hvem som kan klare seg best i villmarken i en Korhonen-historie. B-gjengen vikler seg inn i Andebys tøffe orkidédyrkingsmiljø. Donald og nabo Jensen veksler mellom å meditere og å slåss i en snodig kung fu-vri på en Barks-klassiker. Til slutt tar Marco Rota oss med på en tur tilbake til oldtidens Egypt.
Donald Duck & Co nr. 12-2014
Bladets forside viser Skrue i arbeidsklær som leder en flokk med rasende folk mot pengebingen mens han holder en plakat med bilde av seg selv med kryss over. Hvordan denne merkverdige situasjonen har oppstått finner vi ut i bladets første historie, som også er et av høydepunktene. Ellers inneholder bladet noen gode og noen ikke fullt så gode historier, og helt til slutt avslutningen av Barks-klassikeren «Kappseilas til sydhavet».
Donald Duck & Co nr. 11-2014
Ukens blad er vel verdt pengene. Vi får ikke servert de helt store historiene (med unntak av Barks-fortsettelseshistorien), men det er mye her som gir god underholdning, og noe som er av en viss interesse for donaldister (især en Lilleulv-historie med Bamse i uvant rolle).
Donald Duck & Co nr. 7-2014
På forsiden av årets syvende blad legger Donald ut på et dristig skihopp, med startnummer 313. Heldigvis stopper OL-referansene der. I dette bladet får vi noen fine Barks-historier, en tidligere uutgitt perle tegnet av en ung Mau Heymans og mye trivelig småstoff. Og en forferdelig tegnserie-versjon av en Mikke-film, grøss og gru.
Donald Duck & Co nr. 6-2014
Et variert blad med fine og interessante historier. Vi får en Barks-klassiker, et møte med en (ganske) ukjent fetter av Skrue, en Heymans-historie om Donald og Dolly som rivaliserende tangodansere, begynnelsen på en fortsettelseshistorie der Donald søker lykken i Saustralia, samt en kort Solstrand-historie.
Donald Duck & Co nr. 3-2014 og 4-2014
Dobbeltomtaler er åpenbart årets store trend. Her følger noen kloke ord om DD&Co nummer 3 og 4. I disse to bladene finner vi den ikke ueffne fortsettelseshistorien «Natt på museet» med tegninger av Ferioli, noen gamle klassikere og noen litt mer kuriøse saker.