Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

"Uncle Scrooge" fra IDW

Som IDW nevnte i pressemeldingen i fjor skulle de begynne å utgi nye Disney-blader i år. Det første av disse, og med tittelen "Uncle Scrooge", kommer 22.april. Det ser ut som de starter nummereringen fra nr.1 og ikke fortsetter der BOOM! slapp. Ifølge listen over utgivelser i april kommer bladet med 3 ulike covervarianter.

Comments

  • Og basert på coveret ser det ut som historien i bladet er "Robotrøvere". Vi har fått denne i Donald Pocket, men den har aldri før vært utgitt i USA.
  • Litt forvirrende for samlere kanskje at de bryter med nummereringen og begynner helt på nytt. Alle andre forlag som har utgitt bladet har jo vært tro mot den tidligere nummereringen og fortsatt der forrige forlag slapp.
  • La ikke merke til det med en gang, men hvis man ser coveret i full størrelse, så står det "#1 (#405)". Og det stemmer jo siden siste nummer fra boom!/kaboom! var nummer 404.
  • De må vel fri til samlermarkedet, som ikke tør la et førstenummer slippe unna.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?