Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

Hva skjer med 313?

edited January 2015 in Donaldisme

I DD&Co 4/2015 som jeg mottok i posten i går fremgår det både av bladets forside og av oppslag inni bladet at leserne inviteres til å designe en ny bil til Donald. Noen som vet hva dette innebærer? Er dette nok en fjollete idé om å forandre innarbeidede tradisjoner i håp om å øke salget? Eller er det bare tale om noe som skal skje i en enkeltstående historie?

Og hva skjer med bilnummeret dersom bilen skal endres for godt, slik nederlenderne gjorde med Barks-figuerene Hetti, Letti og Netti, og slik Egmont gjorde med Mikke Mus på 1990-tallet? Hva med 007 (jfr. James Bond), 176 (jfr. B-Gjengen), 314 (jfr. pi), 316 (jfr. Johannes 3,16) eller 666 (jfr. The number of the beast)?

Comments

  • Slik eg tolkar teksten i bladet er det snakk om ei enkeltståande historie samt ei framside. Mistenker at dersom Egmont verkeleg hadde planar om å gi 313 eit nytt permanent design, ville dei ha brukt sine beste teiknarar til dette i staden for å utlyse teiknekonkurranse blant lesarane.
  • Hva har bibelske skriftsteder og tallsymbolikk med Donalds bil å gjøre?
  • LarsMartin. Min hypotese var at dersom Donald faktisk skylle på en helt ny, så ville den også fått et nytt nummer. Jeg bare foreslo kjente tallkombinasjoner bestående av tre siffer.
  • Jeg tror ikke det er noen fare for at gode, gamle 313 byttes ut.
  • Vil tro det er som flere andre historier hvor donald får ny bil, han mister eller ødelegger den nye bilen og ender opp med 313 igjen.
  • Jeg tror ikke Egmont har mandat til å forandre på Johannes 3:16.
  • Kunne det blitt en ny figur i Andeby-universet? En kristen versjon av Klodrik som kjører rundt i en bil med registreringsnummer 316 og sprer det glade budskap? Eh ... tror ikke det, nei ...
  • Magica kan vel være tenkendes å ri en sopelime med registreringsnummer 666..
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?