Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

donald-dilla.tk

edited February 2010 in Donaldisme

Hei!

Jeg er nett-redaktøren til den amatør-lagde donald fan-siden donald-dilla.tk
Dette er en side hvor jeg og andre donald-fans prøver å opplyse interesserte lesere om verdens mest utrolige fikive univers: Andeby.

Ønsker gjerne tilbakemeldinger om siden og hva dere synes. (Husk at den er laget på amatør vis og at enkelte linker til våre artikler ikke nødvendigvis står på forsiden.

Comments

 • edited November -1

  Kjempeflott at det dukker opp nye Donald-nettsider fra den "yngre" garde, og at det er engasjement! Noen tips til forbedringer: Det er litt uoversiktlig og vanskelig å finne fram hos dere. Prøv å ha samme design på alle sidene. Og et lite tips angående den "Donald ducker opp"-konkurransen: Når svaret står rett ved siden av blir det litt i letteste laget å finne ut hvor Donald er på bildet. Lykke til videre!

 • edited November -1

  hehe; Takker for all tilbakemelding :D Skal prøve å gjøre det jeg kan for å forbedre.

 • edited November -1

  Anbefaler deg å vera yderst forsiktig med å leggja ut scans direkte frå Donald-bladet. Dette er ulovleg i Noreg, og folk har hamna i problemer med Disney for sånne ting mange gonger.

  Kvar gong eg har forsøkt å gå inn på sida har det forresten vore ein stor bannerannonse som har blokkert heile logoen. Nekter å tru at det skal vera sånn? :)

Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?