Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

Gradering av tegneserier?

edited July 2006 in Donaldisme

Finnes det noen mulighet for en skikkelig gradering av tegneserier i Norge? Noe som ligner på CGC-graderingen i USA?

Og, finnes det noen oversikt på internett over prising av tegneserier (først og fremst Donald Duck/Uncle Scrooge) i de forskjellige graderingene?

Comments

  • edited November -1

    hvis du tenker på amerikanske utgivelser så finnes det et selskap som heter GPAnalysis (www.gpanalysis.com), som holder øye med alt av auksjoner (ebay etc) og kjøp/salg av CGC-graderte tegneserier - man kan f. eks. sjekke hva hulk #1 i NM gjennomsnittlig går for, hva den høyeste prisen har vært, den laveste, gjennomsnittet siste 6 måneder, prisutviklingen fremstilt i forskjellige grafer, etc etc.. bra tiltak, men det koster litt i måneden.

  • edited November -1

    En av de beste veiledningene for gradering av tegneserier i Norge finnes ved å følge
    http://www.tegneserie.info/Gradering.htm

    Her gis det retningslinjer for hva som kan aksepteres av feil på de enkelte graderingsnivåene. Det syndes fortsatt MYE mht gradering i Norge, de fleste graderer bladene sine for snilt (enten fordi man ikke har peiling, eller for å få høyest mulig pris). Kan man gradering skikkelig, vil man i alle fall spare seg for tusener av kroner om du samler på dyre, eldre tegneserier.

Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?