Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Bibliotek i Oslo?

edited March 2006 in Donaldisme

Er det noen her som kan anbefale noen bibliotek i Oslo / Oslo-området? Da tenker jeg selvfølgelig på bibliotek med stort tegneserieutvalg :)

Comments

  • ACAC
    edited November -1

    Hold da op... dere har et Serietek? I Stockholm er der også et serietek eller hvad de kalder det... er det da kun i Danmark at det kulørte bibliotek (som Barks gæstede da han var i Danmark i 1994) er lukket pga... ja, jeg ved egt. ikke hvad grunden er... manglende 'bevillinger? tilskud? interesse? Da jeg først fandt ud af at de havde et kulørt bibliotek stod en del af samlingen i krystalgade i Kbh - men nu er der café i det område så samlingen er flyttet... men de har stadig hele cblic som nævnes i en anden tråd her på forummet. Der står stadig KUL på disse album - som i kulørte bibliotek.
    velsignet være fjernlån... - og jeg skal da vist til Oslo engang igen.

  • edited November -1

    Takk, Gunnar. Skal se om jeg ikke får besøkt Serieteket i nær fremtid. Ser til og med ut til at åpningstidene er tilpasset arbeidsdagene mine.

Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?