Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Donald Duck & Co 2021

Noen som vet hvorfor Mikke Mus-tisideren "Herakles' trettende storverk" i DD&Co nr. 5/2021 ikke er listet med tegner og forfatter på Inducks? Det er vel oppgitt i bladet?

Jeg er litt nysgjerrig på denne historien, men kunne godt tenke meg å i hvert fall vite hvem opphavspersonene er før jeg bestemmer meg for innkjøp.

Comments

 • I bladet står det at manus er av Jaakko Seppälä og at tegninger er av Fabrizio Petrossi.
 • Takk. Pussig at dette ikke har kommet opp på Inducks. (Var historien noe bra, forresten?)
  "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
  "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
 • Så lenge historiekoden (i dette tilfelle D 2020-051) ikke er klikkbar i indeksen så er ikke selve historia lagt inn i databasen enda. Detaljer om hvem som har laget historia, hvilke karakterer som opptrer og slikt hentes fra den delen av databasen så man slipper å registrere alt dette hver gang man indekserer et blad med denne historia. Det holder å legge inn koden, norsk tittel og evt. andre lokale data som oversetter og evt. hvem som har gjort fargelegging.

  Slik systemet er laget så kan man strengt tatt legge resten selv om historia ikke er lagt inn enda, men dette gjøres normalt ikke. Iallefall ikke i den norske delen av inducks. Da vil man ha samme data flere plasser i databasen og om noe må endres må det endres flere plasser.

  Det er en i Danmark som har ansvaret for å legge inn alle D-kodehistorier og det blir gjort med jevene mellomrom. Men det kan ta noen uker mellom hver gang.
 • En av Egmont sine sider på Facebook hadde nylig annonse for Donald Duck abonnement inkludert to emaljekopper: en med bilde av Donald og en med Dolly. Jeg stilte spørsmål om eksisterende abonnenter kunne kjøpe koppene. I dag ble de faktisk levert på døren ???? Helt vederlagsfritt. Tror jeg har abonnert i ca 15 år.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?