Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Norske utgivelser som ikke er på Inducks

Her er en norsk Disney-utgivelse fra 1996 som faktisk ikke er registrert på Inducks: Heftet "Langbein og sønn", som inneholder tegneserieadaptasjonen av "En langbeint film" samt noen korte historier basert på TV-serien. Innholdet tilsvarer dette svenske heftet så vidt jeg kan se. Nevner det her i tilfelle noen skulle være interessert i å få det inducksert. :)

image

Comments

 • Eller... du kunne indeksert den selv...her
 • Jeg er ikke meldt på Inducks. Og vet ikke om jeg føler for å melde meg inn. Så tenkte kanskje det ville være enklere for noen som allerede er medlem der.
  "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
  "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
 • Har du heftet selv? For det som mangler ved å se på annonsen, er navnet på historiene.
 • Jeg har det, men det er "in storage" for øyeblikket, så jeg får ikke sett i det. Reagerte på at det ikke var på Inducks når jeg tilfeldigvis snublet over listingen for tegneserieversjonen av "A Goofy Movie".
  "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
  "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
 • Oppdatering: Mine tegneserier har navnene på historiene lagt ut. :) http://www.minetegneserier.no/pls/htmldb/f?p=100:6:0:VIEW::6:P6_UTGIVELSER_ID,P6_CS:39044,9C185C6700E54EED#horizontalTab3

  1. (Ma-aaax! Ma-aaaaaaax!) [Full tittel kopiert fra hovedlistingen, ettersom den tydeligvis var for lang for layouten under "Historier".]
  2. "Kattepine"
  3. "Dansedusten"
  4. "Rock & rån"
  5. "Gjør det selv"
  "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
  "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
 • Takk, skal sikkert få lagt dette inn på et tidspunkt når jeg får tid.
 • La akkurat inn to Årbøker som kom ut på starten av 2000-tallet:
  https://inducks.org/publication.php?c=no/ARB&pg=img&num=1

  Men lurer på om noen her vet hvor mange av disse som kom ut på norsk? Et lite søk på FINN viser at det er et par til iallefall, og ser det ble gitt ut 5 bøker i danmark. Lurer også på om noen av de andre bøkene har tegneserier i seg slik at de burde legges inn i inducks?
 • På dansk ser det ut som alle unntatt 2006-boka har tegneserier. Så det er vel det samme i de norske. Men kom alle fem (eller flere?) ut på norsk også?
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?