Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

Duckrock - plateslipp og konsert

edited March 2016 in Donaldisme
Den forholdsvis nyetablerte Oslo-gruppa Starrats of Ufotofu har nettopp sluppet et konseptalbum med Andeby-tema! Musikkalbumet inneholder 11 sanger om 11 mer eller mindre kjente figurer fra Andeby, og musikken befinner seg i rockelandskapet. Det fins så vidt jeg vet ikke så mye annen populærmusikk om Donald & kompani, så dette er et ganske unikt prosjekt.

Fredag den 11. mars skal gruppa framføre sangene på scene i Torshov-puben Magneten i Oslo. Der blir det visst også mulig å få kjøpt albumet på CD og vinyl. Inngangsbilletten koster 100 kroner, og aldersgrensen er dessverre 20 år.

Her kan dere lese mer om prosjektet og lytte til musikken:

Her er albumet på Spotify.

Her er omtale av albumet på Serienett.

Her er Facebook-eventen.

Comments

  • edited March 2016
    Interessant.

    For øvrig var jeg forrige helg på konsert med Origami Arktika på Grei Kafé, hvor det blant annet ble fremført en slags prog-versjon av den udødelige klassikeren "Den sorgfulle sjømann."
  • Høres stilig ut!
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?