Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

trondmm

Er på jakt etter opptak av gamle Disney julekavalkader (dvs. "From All of Us to All of You"). Alt er interessant, enten det er NRK, SVT og DR, TV3, Kanal 5, TVNorge eller andre kanaler. Amerikanske originalsendinger er selvfølgelig ekstremt ettertraktet, men jeg antar det ikke er så mange av disse i omløp.

Om

Username
trondmm
Blei med
Besøk
858
Last Active
Rollar
Member

Aktivitet

  • bingo
    En kamerat av meg (Terje Sommerstad) og jeg er veldig interessert i dette og Terje har startet et lignende prosjekt, men han har dessverre mistet/glemt påloggingen til kvakk.no og han får ikke tak i administratorene så han spurte om du kunne kontakte han på terjesommerstad@hotmail.com. Vi har en del snacks og tilby hvis du vil bytte noe. Hva med Man in Flight og Man in Space med norsk tale. Kun utgitt på 16mm.vi har også flere From all of us...
    mvh Håkon Hagelund
    March 2017
  • Er på jakt etter opptak av gamle Disney julekavalkader (dvs. "From All of Us to All of You"). Alt er interessant, enten det er NRK, SVT og DR, TV3, Kanal 5, TVNorge eller andre kanaler. Amerikanske originalsendinger er selvfølgelig ekstremt ettertraktet, men jeg antar det ikke er så mange av disse i omløp.
    March 2017

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?