Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Donald på julaften og Disney+

Er det noen som har peiling på om Disney+ vil få følger for julekalvalkaden (hvordan staver man det?) på NRK? Disney har jo rettighetene til dette programmet?

Comments

 • Tviler, med tanke på tradisjonen som denne spesialen har på NRK. Tror nok ikke Disney+ har lagt ut noen slik julespesial heller.

  Men ellers er det jo først og fremst andre strømmetjenester Disney+ har fått konsekvenser for. Omtrent alle serier som har vært på Netflix o.l. er nå trukket tilbake fordi de skal på Disney+.
 • Det er ikke godt å si. Jeg /tror/ at de skandinaviske juletradisjonene er såpass sterke, at jeg tror Disney vil vegre seg mot å si opp/avslutte lisenseringen av denne spesialen. Det vil rett og slett skape litt for mye bråk, tror jeg.

  Ellers har jeg jo håpa at de amerikanske originalene ville bli lagt ut på Disney+, men det virker ikke som at dette er en prioritet. Kanskje vil de om noen år, når tjenesten er ferdig utrullet. Disney+ har begynt å opprette "Collections", så jeg ser for meg at de kan samle nye og gamle julespesialer i en julesamling etter hvert: Men, jeg tviler ærlig talt på at denne vil inkludere From All of Us... med det første.

  Det store spørsmålet for meg er egentlig hvor mange skandinavere som er med å påvirke hvilket innhold tjenesten skal ha. Jeg vil tro det er få eller ingen.
 • Donald-landet viser til at TV 2 mister rettighetene til Disney på julaften
 • ...men det står også at "Disney vil fortsette 45 år gammel tradisjon med NRK".
 • edited September 19
  Lurer på hvilken tradisjon de sikter til? Hva har NRK og Disney gjort sammen siden 1975?
  OK, ferdig pirka :) Selv om TV2s programmer var de samme hvert år, er det synd at de forsvinner. Men, det er i hvert fall godt å få bekrefta at julekavalkaden fortsetter på NRK.
 • Det er i så fall en tradisjon med avbrudd. Jeg husker at NRK mistet rettighetene og ikke sendte Disney en del år.
 • Det stemmer. Det har vært dekket i en annen tråd, men basically så startet tradisjonen i 1979, og det har vært to avbrudd. 1990-1996 og 2002-2003.

Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?