Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

En av de fire manglende rutene fra Barks' "Back to the Klondike" er blitt oppdaget

Les mer om oppdagelsen til samleren Søren Marsner Hansen her: https://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Piece=1704780 :) Og på Facebook-siden Carl Barks - The Good Artist: https://www.facebook.com/groups/CarlBarks/permalink/3611811332280286/ (Ruten blir publisert fysisk for første gang i bladet Kalle Anka Klassiker nr. 1/2021 senere denne måneden.)

image

Denne diskusjonstråden på Gammeldonaldistene-gruppen inneholder også en del interessant informasjon om de manglende rutene, samt info om hvordan Barks' rekonstruerte halvside fra 1981 (som Daan Jippes senere tusjet) IKKE matcher de opprinnelige rutene som historien må ha inneholdt da Barks leverte den til Western Publishing i 1952.

Comments

  • Ikke mange Barks-fans her på forumet, tydeligvis. :O Det er vel Don Rosa som er hipt i dag.
    "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
    "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
  • Jeg er her, men føler på en måte jeg har sagt mitt på facebook allerede. I alle fall til jeg får tegnet utkast til flere muligheter for hvordan siden kan ha sett ut. Som det jo nå er nesten flere alternativer for :)

    Men en ting jeg kanskje ikke har sagt godt nok allerede er hvilken utrolig fantastisk nyhet jeg synes dette er :D Den beste Barks relaterte nyheten på mange år egentlig. Det å få oppleve å se ny upublisert Barks-art er en spesiell følelse. Også attpåtil fra en av mine favoritt historier.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?