Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Disney+

Nå er det under 2 uker til Disney+ blir tilgjengelig i Norge.
Og nå har de avslørt hvilket innhold vi får tilgang til ved lanseringen: https://nettavisen.no/livsstil/disney-bekrefter-kjempelansering-i-norge/3424013952.html (Klikk på faktaboksen nederst i saken for komplett liste). Det ser ut som vi får et stor utvalg av helaftens filmer, men utvalget av kortfilmer er nokså begrenset.
Hva tenker folk om Disney+ ? Er dette noe dere kommer til å abonnere på?

Comments

 • Jeg forhåndsbestilte tidligere denne uken. Sa samtidig opp abonnementet Donald+ som jeg har hatt på mobilen, uten å bruke det noe særlig. Kostnadene for ett år er ganske lik for begge:-)
 • Litt skuffende at de ikke har den originale Ducktales-serien.
  Skulle likt å sett fjerde sesong av den.
  Ellers er det mye bra der, og prisen er veldig lav.
  Så liten tvil for min del.
 • Mangelen på Make Mine Music er forbasket irriterende.
 • edited September 9
  Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke har den originale DuckTales? Selv Redningspatruljen og Bompibjørnene er på listen deres... Og ikke Make Mine Music heller? Komplett er den ikke... Det som er spennende er at de har flere dokumentarer om Disneys animasjon o.l. Ihvertfall ut fra listen.
 • edited September 9
  Ut fra listen slik den fremstår i dag ser det ut til at de har et meget begrenset utvalg hva kortfilmene angår, ja. Jeg kan ikke finne Toy Tinkers, for eksempel. Eller alle Langbein og Donald-filmene. Silly Symphonies er også lite representert.
 • Klassiske kortfilmer er ikke noe fokus for Disney+, dessverre. De har bare en liten brøkdel av de eldre korttegnefilmene, så ingen vits i å lete etter komplette samlinger av noen av dem. Behold Treasures-DVD-settene hvis dere vil ha det.
 • Ser nå at det også mangler en del spillefilmer ( ved siden av Song of the South). Jeg kan i hvertfall ikke finne In Search of the Castaways, Toby Tyler og King of the Grizzlies, men OK, det blir vel for perifert. Utvalget er uansett overveldende...
 • Muligens bare spekulasjoner, men etter hva jeg har forstått mangler visstnok Make Mine Music fordi Disney ikke har avgjort om de vil gi ut filmen i sin helhet, eller i sensurert utgave slik den stort sett alltid har blitt utgitt i USA, med den første sekvensen om The Martins and the Coys klippet bort pga av for voldelig innhold.
 • Jeg vil også tro at disse antologifilmene er veeeldig langt nede på prioriteringslista til Disney. Folk vet knapt at de eksisterer.
 • Joda, men alle de andre antologifilmene er på plass, det er BARE Make Mine Music som mangler.

  Den er min favoritt av disse antologifilmene, så er trist den ikke er på plass.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?