Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Donald Duck & Co 2020

Ser ut som bladet som er i butikkene for øyeblikket inneholder en tidsmaskinhistorie tegnet av Flemming Andersen. Til de som har lest den, var den noe bra?

Comments

 • Jeg må si jeg er glad i strekene til Flemming Andersen, men historien i seg selv er ganske forglemmelig. Donald og Bolivar(!) må reise tilbake i tiden for å stoppe romvesener som vil hindre Galileo Galilei i å presentere teleskopet sitt.
 • Synes historia var litt teit, og avslutningen ga ikke noen løsning på problemet vi fikk presentert i starten. Men vi fikk et gjensyn med samme tidsmaskin som vi har sett i tidligere historier.

  Og det virker som de har laget flere, for i nr.21 kommer en ny tidsreise og denne gangen beøker de "Fysaac Newtand".
 • edited May 19
  I nr. 21 er reprisen "Pengesekk-problem", her kalt "Halvt om halvt". Den er laget av Jack Sutter og Vicar, men i bladet står det Peter Snejbjerg og Marco Rota, så her har det vel gått litt fort i svingene i redaksjonen.

  Forresten har den nevnte tidsmaskinhistorien (Løkling/Midttun) veldig dårlig trykk, i alle fall i mitt blad.
 • LarsMartin skrev: "Forresten har den nevnte tidsmaskinhistorien (Løkling/Midttun) veldig dårlig trykk, i alle fall i mitt blad."

  Da er det nok de generelle problemene med trykk i Egmonts Disney-utgivelser. Har strekene knudrete gjengivelse i de andre historiene også?
  "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
  "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
 • Det er nok dessverre skjedd en feil med den historien. De andre historiene i bladet er i orden.
 • Åpningshistorien av Løkling/Midthun i nr 21 har helt ELENDIG trykk også i mitt blad. Det er helt krise. Ser ut som rutene er blåst opp i paint. Det er pikselert uklart og dårlig. Teksten er derimot skarp. Her har det skjedd noe. Det gir et dårlig inntrykk og gjør historien kjedelig å lese. Dårlig trykk gjør neppe at løsalgskjøpere får lyst til å kjøpe bladet. Det er et problem med den historien for resten av bladet er vanlig i trykken. Har forøvrig fått blader med trykkfeil med ujevne mellomrom de siste årene, (feil farger, sider trykt dobbelt, sider som ikke er trykt etc). Det var aldri et problem før.

  Senest i påskenummeret hvor Barks sin historie Gullhjelmen var ekstralesinng var en side i historien trykt dobbelt og en annen utelatt...
 • edited May 24
  Woodbear skrev:
  Åpningshistorien av Løkling/Midthun i nr 21 har helt ELENDIG trykk også i mitt blad. Det er helt krise. Ser ut som rutene er blåst opp i paint. Det er pikselert uklart og dårlig. Teksten er derimot skarp.
  Vet ikke hvor mange her som leser Sprint, men den beskrivelsen der passer også perfekt på spesialalbumet "Ung og naiv" av Emilé Bravo i Egmonts norske utgave. Teksten er det eneste som er reprodusert skarpt i hele albumet.
  "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
  "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
 • edited May 25
  Postet i feil tråd. Har flyttet innlegget mitt til "Slik reddes DD & co". Beklager.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?