Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Mikke Mus og vennene hans

124»

Comments

  • Jeg kontaktet i dag Kundeservice Egmont angående når bok 3 skal sendes ut. De var rask å svare, men jeg ble overrasket over at utsendelse først starter uke 20. Det ble videre opplyst at det kommer fem bøker i 2019. Med mindre serien utvides, blir den altså ferdig allerede i år.
  • edited April 29
    .
  • Jeg fant i dag mer opplysninger om bok 3: http://www.minetegneserier.no/pls/htmldb/f?p=100:6:0:VIEW::6:P6_UTGIVELSER_ID,P6_CS:128809,E30AAF9C9C64F516 . Den har utgivelsesdato 21. mai. Tittel på boken er Elefanten Bobo. Neste utgivelse ser ut til å bli i august.
  • Noen andre som synes det blir litt corny når de oversetter utpregede engelske uttrykk direkte? Fant nettopp dette utsnittet fra Volum 3 av Mikke-bøkene på Facebook. Det som garantert var "Hot dog!" i originalen har på norsk blitt "Heite hund!"...

    image
  • "Mikke Mus og elefanten Bobo" er tilgjengelig i bokhandlene. Håper dere abonnenter har mottatt dette tredje volumet for lenge siden.
  • Jeg mottok boken i slutten av mai. Har lest i den i rykk og napp, men mener å huske at jeg er over halvveis. Er fornøyd foreløpig.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?