Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Svensk jubileumsbok

Donald-landet på Facebook melder at det kommer en jubileumsbok i Sverige ifm Kalle Anka-bladet er 70 år. Donald-landet nevner også ett rykte om at boken vil komme i norsk utgave også. I Norge utgis jo en egen pocketserie ifm jubileet, hver bok har fokus på ett ti-år. Er det marked for en bok også? https://www.kalleanka.se/ankeborgsposten/nu-slapps-kalle-ankas-jubileumsbok/

Comments

 • Umiddelbart høres denne boken mye bedre ut enn softcoverserien på grunn av denne ene setningen: "Dessutom bjuder vi på massor av kuriosa och bonusmaterial!"
 • Forresten interessant å se Egmont Publishings svenske logo (nederst i høyre hjørne på coveret). Den har de vel aldri brukt i Norge.

  image
 • Utstilling i Stockholm i forbindelse med Kalle Anka & C:o sitt 70 år jubileum:

  https://www.egmont.com/se/press/Nyheter/Kalle-Anka--Co-firar-70-ar-med-utstallning-och-pop-up-butik-pa-Bergrummet-i-Stockholm/

  Blir det en lignende utstilling i Norge?


 • Håper det blir en norsk utstilling også. Det må da være stor nok publikumsmasse for noe slikt?
 • edited August 12
  Det kommer en svensk "kompanjon-bok" om Mickey Mouse till 90-års-jubileet i november. Egmont Comics-logon är gjord på svenska redaktionen för ett antal år sedan, och är så vitt jag vet endast använd i Sverige.
 • germund skrev:
  Det kommer en svensk "kompanjon-bok" om Mickey Mouse till 90-års-jubileet i november. Egmont Comics-logon är gjord på svenska redaktionen för ett antal år sedan, och är så vitt jag vet endast använd i Sverige.

  Takk for infoen, germund. Og den Musse Pigg/Mickey Mouse-boken høres interessant ut! Aner du om det er noe håp for at den kommer på norsk også?
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?