Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Pocketer i massevis

1363738394042»

Comments

 • edited September 6
  Prøvde å søke litt på nett for å se om det var planer om flere "Donald Pocket Presenterer" etter Spookyzone. Fant ikke ut av det, men fant tilfeldigvis denne oversikten over spesialpocketer som utgis i Tyskland denne høsten:
  https://www.egmont.de/wp-content/uploads/DS-WEB_EEM_VORSCHAU_H2020.pdf

  Skulle ønske norske Egmont laget en tilsvarende oversikt da det ikke er så lett å holde styr på alle de ulike pocket-bøkene
 • Ja, tyskerne er gode på slik informasjon. Pocketene har jo også en egen hjemmeside:https://lustiges-taschenbuch.de
 • Leste akkurat på minetegneserier.no at årets halloween-pocket er i salg denne uken: Huttemegtu.
 • Så denne i butikken i dag... er en stund siden jeg kjøpte slike temapockets sist, men inneholder de fremdeles info om hvor "deler av innholdet" tidligere er utgitt? Sto ikke noe sånt i denne, og ingen av historiene så kjent ut basert på en kjapp titt, så kan det være at alt innholdet er nytt i Norge?
 • Halloween-pocketene (og tilsvarende utgivelser som sommerpocketene) inneholder alltid nytt materiale. De er ikke en del av Temapocketene.
 • Aha.
  Uff, er masse utgivelser å holde styr på nå.
 • Det er det virkelig. ;)
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?