Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

Petter Smarts tenkehefte

edited May 2007 in Donaldisme

Petter Smarts tenkehefte ble utgitt i til sammen 29 utgaver fra 1979 til 1983. Jeg har ingen av dem selv, men har kommet over noen over nettet, og lurer på om de er verdt å satse på. Dette er jo oppgavehefter med bare noen få sider tegneserier, men det jeg lurer på, er hva slags tegneserier? Er det noen spesielle kjente tegnere som går igjen, eller historier som ikke er utgitt andre steder, slik at det er verdt å skaffe seg disse bladene?

Comments

 • ACAC
  edited November -1

  En del af hæfter i det danske sidestykke er indekseret her. Det er vist mestendels s-kodede serier med Petter. Jeg ville ønske jeg selv havde flere end det enkelte hæfte jeg engang fandt - Det er temmelig trælst som samler at vide at man ikke har alle ande-serier der er udgivet på ens eget sprog... og så endda fra ens egen barndom...
  http://coa.inducks.org/publication.php/x/dk/GG

 • edited November -1

  Skal du finne alle, så kan denne linken komme til stor hjelp..:)

 • edited November -1

  Har en button og en kalkulator (eller hva man skal kalle det, man kunne lagre meldinger på den og spille stygg musikk, OG foreta enkle utregninger på den) liggende.

  Som jeg vant der. Hvis noen er interessert er jeg mer enn villig til å overlate dem til en samler. Hvis jeg finner dem igjen.

Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?